Nyheder
Skal ske
7 august: træningen starter op efter sommerferien.

4. september. åbenthus i klubben med opvisning kl. 19.00.

6. september. Nyt begynderhold starter kl. 18.00 ( og derefter hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 )
Er sket
Forside
Trænings opstart: Vi startede op med god stil, masser af elever og god trænings ånd.

Generalforsamling: Teddy ( Formand), holdt den årlige formand tale, hvor han fortalt hvordan det forrige år var gået, samt takkede klubbens medlemmer for, deres frivillige arbejde for klubben. Jørn (Kasser) fremlag for 3. år i træk klubbens regnskaber med et overskud. Tillykke til Jørn som blev genvalgt som kasser, til Jimmy som blev genvalgt som sekreter og til Anders som i år fik tildelt venskabspokalen.

Den 18. og 19 februar: var Anders, Rasmus, Sandy og Teddy til stævne Hos Hichael Werk. Neuwarmbüchen i Tyskland. det var et rigtigt godt og lærerigt stævne.

Klubben har i år: investeret i nye knive, pistoler og har også købt samurai sværd som nu alt sammen er kommet til klubbens lokaler.

Hjørringstævnet: vores stævne var rigtigt godt. fantastisk træning under fantastisk instruktøre. et stævne fuld af godt humør og dejligt kammeratskab.

Stævne på bohus fæstningen: Traditionen tro var vi igen i år, en god flok træner og elever af sted til træningslejeren på bohus fæstningen, som bliver afhold af vores venskabsklub Chikara Jiu-Jitsu klub. Det var et rigtigt godt stævne, i nogle fantastiske omgivelser, med en masse gode venner både fra Sverige og Thisted. Klubben glæder sig allerede til næste år.